Wednesday, August 7, 2013

Raya Yang Hilang

Kembali bersiaran.....mood bekerja

Apa khabar semuaaaa???puasa tak?
jangan tak puasa yerr...tak nak tak nak tak nak...
sekian dari prof e_z.... lawak tak jadi la pulak


kepada semua yang follow jiwa hijau...terima kaseh..
sempena hari raya ni, mintak mahap banyak2 la noh...
kalu selama ni pernah terguris terluka tercalar dan segala ter lagi la...
jemput la ke rumah....
kepada faein, bila nak belanja cheq tak tau...


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI..MUAH!! :)..photo pinjam sat naa


p/s: wehhh, aku kerja lagi hari ni..stress!!!!tak aci tak aci...

5 comments:

  1. Dik

    Slmt hari raya aidilfitri. Lama ye menghilngkn diri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samat ari raya jgk kak..hehe
      Tak hilang,busy cket je

      Delete
  2. siap mention nama lagi tu.. patutlah asyik dok ingat si budak mashi jiwa hijau, pada 7 Ogos yang lepas.. ;P haha.. tunggu cheq kerja la.. baru dapat belanja hang..

    p/s: cheq tukar belog lagi.. mai lah singgah raya.. ;P

    ReplyDelete
  3. Setahun lebih dah ni mashi.. mana ni tak update2 pun.

    Moga sentiasa sihatlah hendaknya. Insha-Allah.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. painnnnn!!!..jap2 baru nak timbul..hihi

      Delete

Sila sila..
buat macam rumah sendiri..